Seizoen  2019 - 2020

2de Provinciale Antwerpen reeks A

Eind juni is er naar jaarlijkse gewoonte de voorbereidingswedstrijd tegen grote broer KV. Mechelen. Een wedstrijd waar iedereen naar uit kijkt want het is de eerste wedstrijd van KVM in de voorbereiding naar het nieuwe seizoen.

De Voorbereiding

De 2de week van juli begint ook voor GR de voorbereiding naar het nieuwe seizoen toe met wedstrijden tegen KRC Mechelen - KFC Duffel KSK Wavria - VK Heindonk - KCVV Elewijt en HO Veltem. In de Beker van Antwerpen treffen we KFC De Vrijheid Herselt - KFC Schriek - VC Herentals - K Berg en Dal VV  Ook dit jaar kunnen we ons niet plaatsen om een ronde verder te gaan. En tussen al dit wedstrijd geweld was er ook nog een stage voorzien en moest er natuurlijk ook nog getraind worden.

De Competitie

Zondag 1 september begint voor GRK het nieuwe seizoen. Voor de eerste wedstrijd gaan we op bezoek bij het gepromoveerde VV Duffel. 

De week nadien de eerste Footlunch en voorstelling van de nieuwe wedstrijd teneu met een thuiswedtrijd tegen FC Burcht.

Door het gelijkspel thuis tegen degradatie kandidaat FC Burcht moest er in Achterbroek gewonnen worden. Maar ook dat lukte niet.  Ook in de volgende wedstrijden bleven de resultaten uit op een enkeling na. Na de wedstrijd tegen FC Walem bood trainer Lieven De Veirman zijn ontslag aan waardoor T2 Leon Van Den Broeck de taak van T1 voorlopig op zich nam.